Kisah Si Gadis HIjab: my future imam

Blogger

Saturday, 8 September 2012

my future imam


Assalamualaikum .. korg sehat? thanks sudi msok n baca blog sy yg xseberape nih. syg korg !
hurm , setelah lame x meng update monitor blog nih , hari ni sy nk cerita tentang my walid a.k.a my future husband .:face12: korg de boyfriend:97: /girlfriend :95: ? msti ade kan ! korg kn HOT! :11: ok, semalam sy n my walid capai 1 persepakatan yg kteorg nk tros kn hubungan like a friend .huh ? nape? nape xtros kn je relationship yg dah cecah २ thun tu ? :124: tertanye2 kan ? eh,biarlah , hubungan sy :face64: ok, bkn kteorg xsyg hubungan nih । tp wat mse nih, tu yg terbaik untuk hubungan kteorg .so kteorg same2 dah setuju untuk membatas kn sume nye .like, klau dgn kwn laki , kte xkn pgg tgn dorg :27: , xkn bertepuk tmpar :116: , xkn berlaga2 pipi :face35: , xkn kising2 :81: bagai, right ?ha , itu lah yg kteorg nk skarg nih .k, kteorg as manusia biase yg lemah dlm iman, xterlepas dr melakukan perkara ni dlu .but now we're totally diferent . :face44:
To my walid , keputusan nih menandakan u're exactly like my friend.It doesn't mean that i dont love you :h: .sy selalu tggu awk untuk jd yg sah untuk saya , saya selalu tggu untuk jadi imam tetap dlm solat sy.saya selalu tggu awk untuk jadi ayah kepada anak:94::97: saya .. *wah, anak laki n perempuan .:face39:awak , bkn ngan perubahan nih , sy akan jauh dr awk, tp cayalah awk , sesunggh nye hubungan yg diberkati n diredhai oleh Allah akn mndpat kebahagiaan:86: sampai ke hujung nyawe kite .:a:sume nih xmenandakan sy single sepenuh nye, * ade eah cmtu ?:face61:luaran org akn nmpk yg sy single, tp my :h: was taken by you, AFM .saya akn sentiasa tggu rombongan :102:awk .harap ngan keputusan yg kte buat nih , akn menyatukan kite suatu hari nanti. amin.. you are always be my WALID ।



lots of love:h: ,
niesa sulaiman .







THANKS READING. LIKE KALAU SUKA!! ^_^

4 comments:

  1. waaahhhh... bestnye... sweet2 gitu

    ReplyDelete
  2. insyaallah... kalau jodoh xkn ke mana... sejauh mana pun org 2 pergi.. kalau dia ditkdirkn utk kita...insyaallah dia akan balik kat kita nnti... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awk . ^^ harap dye jodoh sy . :D

      Delete

assalamualaikum. ^_^
sila tinggal kn komen anda di sini.
satu pon jadi lah! ^_^
tQ ye.

RESERVED BY GADISHIJAB89.BLOGSPOT.COM